GAFICOMPANY

Gafi Company u formua në vitin 1994 me qëllim kryesor të plotësojë nevojën e konsumatorëve në rregjionin e Pollogut dhe më gjërë me materiale nga druri. Aktiviteti kryesor i kompanisë paraqet tregtimin me materiale të ndryshme te drurit të importuara nga vende të ndryshme, me cilësi të lartë, shërbim të përpiktë dhe përshtatje ndaj nevojave te klientëve.

Gafi Company u formua në vitin 1994 me qëllim kryesor të plotësojë nevojën e konsumatorëve në rregjionin e Pollogut dhe më gjërë me materiale nga druri. Aktiviteti kryesor i kompanisë paraqet tregtimin me materiale të ndryshme te drurit të importuara nga vende të ndryshme, me cilësi të lartë, shërbim të përpiktë dhe përshtatje ndaj nevojave te klientëve.

Për të qenë një pikë referimi për të gjithë ata që e shohin shtëpine si një vend të ngrohtë dhe personale ku rrisin familjet e tyre, në fushën e moderne të ndërtimit.Të jemi “zgjidhja e preferuar”, si për klientët, furnitorët dhe punonjësit.

Sigurim te vëmendshëm, efektiv dhe proaktiv për shërbim ndaj klientëve, ne menyre racionale vazhdimisht investojme ne ndërtimin e aftësive dhe njohurive tona për të plotësuar nevojat qe jane në rritje dhe të ndryshme të konsumatorëve tane.Mbajtjen e reputacionit tonë si një kompani e besueshme dhe dinamike në treg.Besojmë që kualiteti është me rëndësi fundamentale, prandaj investojmë në kualitetin e produkteve tona.

Besnikëri
Ndershmëria
Besueshmëria
Transparenca
Respekti reciprok

PRODUKTET TONA

PRODUKTE TE CILAT DO TI GJENI TEK NE

 • portfolio1

  Drasa

 • portfolio10

  Dru

 • portfolio7

  Pelet

 • portfolio4

  Briket

 • portfolio12

  Qereminde Tondach

 • portfolio11

  Qereminde Nexe

 • portfolio10

  Titan Ciment

 • portfolio10

  Shpera t'zeza te Kines!

 • portfolio10

  Ursa Tervoll

 • portfolio10

  Rockwool

 • portfolio10

  KronoSpan

 • portfolio10

  Eurovent 140g-170g

 • portfolio10

  Topdach roof membrane 100g-135g-150g

 • portfolio10

  Teflon Izolim

 • portfolio10

  Knaufisolation

PER NE

HISTORIA E KOMPANISE TONE

E themeluar në vitin 1994, Gafi Company është një kompani në pronësi të familjes e cila është e specializuar në distribuimin e materialeve per ndërtim nga druri te cilat përdoren për konstruksion te ndërtesave, kulmeve, shtyllave, dysheme, etj. Përveç kësaj merret edhe me distribuimin e disa materialeve të përdorura në izolim dhe materialeve te tjera te ngrohjes të tilla si briket dhe pelet. Themeluesi i kompanise Gafur Rustemi, ka më shumë se 20 vjet eksperiencë në industrinë e ndërtimit. Ne jemi importues të autorizuar te disa prodhuesve të njohur nga Bosnja dhe Hercegovina, Sllovenia, Austria dhe Gjermania. Materialet tona të ndërtimit nga druri janë prodhuar në përputhje me standardet ISO 9002. Ne kemi krijuar reputacion si një distributor të produkteve me cilësi të lartë dhe të klientëve të kënaqur.

Kontakt

Rruga Industriale,Tetovë

info@gaficompany.mk

+389 (0) 70224255
+389 (0) 70389267