GAFICOMPANY

Компанијата Гафи Компани е формирана во 1994 , со цел да се задоволат потребите на потрошувачите во Полошкиот регион и пошироко со материали од дрво. Основната дејност на компанијата претставува трговија со различните дрвни материали увезени од различни држави, со висок квалитет, врвни услуги и прилагодени за потребите на клиентите.

Компанијата Гафи Компани е формирана во 1994 , со цел да се задоволат потребите на потрошувачите во Полошкиот регион и пошироко со материали од дрво. Основната дејност на компанијата претставува трговија со различните дрвни материали увезени од различни држави, со висок квалитет, врвни услуги и прилагодени за потребите на клиентите.

Да бидеме во регион позната компанија,со совршен пристап и услуга кон клинтите, да бидеме “одбран избор” како за клиентите така и за добавувачите и работниците.

Сигурно и со внимание, ефективно и проактивно однесување кон услугите за клиентите. Постојано градење на нашите вештини и знаења за да се задоволат растечките и различните потреби на нашите клиенти. Одржување на нашиот углед како сигурен понудувач на услуги и динамична компанија на пазарот. Веруваме дека квалитетот е од фундаментално значење, затоа инвестираме во квалитетот.

Верноста,
Поштение,
Доверба,
Транспаретност,
и Реципрочна почит.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

ПРОДУКТИ ШТО КЕ ГИ НАЈДЕТЕ КАЈ НАС

 • portfolio1

  Даски

 • portfolio10

  Дрво

 • portfolio7

  Пелет

 • portfolio4

  Брикет

 • portfolio12

  Ќеремиди Tondach

 • portfolio11

  Ќеремиди Nexe

 • portfolio10

  Titan Цемент

 • portfolio10

  Црни оплатни од Кина!

 • portfolio10

  Ursa Tervoll

 • portfolio10

  Rockwool

 • portfolio10

  KronoSpan

 • portfolio10

  Eurovent 140g-170g

 • portfolio10

  Topdach roof membrane 100g-135g-150g

 • portfolio10

  Teflon Изолација

 • portfolio10

  Knaufisolation

ЗА НАС

ХИСТОРИЈАТ НА НАШАТА КОМПАНИЈА

Основана во 1994 година, Gafi Company е под семејна сопственост која е специјализирана за дистрибуција на материјали за изградба од дрво кои се користат за изградба на згради, покриви, столбови, подови, итн. Покрај ова компанијата се занимаваа и со дистрибуција на некои материјали кои се користат за изолација и други материјали кои се користат за греење како што се брикети и пелети. Основачот на компанијата е Гафур Рустеми, има повеќе од 20 години искуство во областа на градежништвото. Ние сме овластен увозник на неколку познати производители од Босна и Херцеговина, Словенија, Австрија и Германија. Нашите градежни материјали од дрво се произведени во согласност со ISO 9002. Ние имаме остварено репутација како дистрибутер на високо-квалитетни производи и од задоволни клиенти.

КОНТАКТ

Ул.Индустриска, Тетово

info@gaficompany.mk

+389 (0) 70224255
+389 (0) 70389267