Reth nesh


КОМПАНИЈА ГАФИ

Основана во 1994 година, компанијата Гафи е семејна компанија специјализирана за дистрибуција на дрвени градежни материјали што се користат за изградба на згради, покриви, столбови, подови итн. Покрај тоа, таа се занимава со дистрибуција на некои материјали што се користат во изолација и други материјали за греење, како што се брикети и пелети.Основачот на компанијата, Гафур Рустеми, има повеќе од 20 години искуство во градежната индустрија. Ние сме овластени увозници на неколку познати производители од Босна и Херцеговина, Словенија, Австрија и Германија. Нашите дрвени градежни материјали се произведени во согласност со ISO 9002. Воспоставивме репутација како дистрибутер на производи со висок квалитет и задоволни клиенти.