Прочитај повеќе

Компанијата Гафи неколку години по ред презема градежни проекти инвестирајќи во изградба на станови и работни објекти.Со повеќе од 20 години искуство во градежната индустрија, нашата компанија е позната како престижна компанија, добро изолирани конструкции и со современа градба. Во галеријата подолу можете да видите неколку фотографии од нашите реализирани проекти.

Ние сме иднината на конструкцијата

Прочитај повеќе

Компанијата Гафи нуди градежни производи од дрво од најпознатите европски брендови. Во оваа категорија можете да ги видите сите предмети што ги нудиме и да ги најдете во различни димензии персонализирани според вашиот вкус.

Прочитај повеќе

Плочки не само за да му дадете убавина на вашиот дом, туку и со децении. Компанијата Гафи нуди 3 различни типови плочки од кои можете да изберете, кликнете на копчето подолу за да ги видите видовите и боите што ги поседуваме.

Прочитај повеќе

Совршената изолација за вашиот дом или деловна активност е примарното внимание. Денешниот пазар има различни артикли за избор, но во компанијата Гафи ќе најдете само најдобар и највисок квалитет.

Компанијата Гафи

Компанијата Гафи е формирана во 1994 година со главна цел да ги задоволи потребите на потрошувачите во полошкиот регион и пошироко со дрвени материјали. Главната дејност на компанијата е трговија со различни дрвени материјали увезени од различни земји со висок квалитет прецизна услуга и прилагодување кон потребите на клиентите.

Инвеститори на иднината

Нашата визија за преземање градежни проекти за создавање станбени области за граѓаните штотуку започна.

Реализирани проекти

Некои од нашите проекти беа успешно реализирани во градот Тетово. Нашата визија останува иста.

Нашите клиенти

Нашите клиенти секогаш остануваат задоволни. Во овој дел можете да прочитате неколку препораки за клиентот за нашата работа и услуга.

Нашите достигнувања

На пазарот сме од 1994 година, но тоа не значи дека направивме доволно. Секоја минута од секој ден, мислиме на нови начини како да им го направиме животот подобар на нашите граѓани. Покрај продажбата на дрвени градежни материјали, компанијата Гафи е ориентирана и на инвестиции во градежни проекти и носење на овие проекти до да завруваат. Ние се гордееме со она што го правиме, а она што најдобро го правиме е да инвестираме во подобра иднина!

Нашите проекти

Завршени проекти

Завршени проекти

Завршени проекти

Коридор

Организирана пошта

Лифтот

Квалитет во сè

Од 1994 година до денес, нашата компанија е позната како авторитативен дистрибутер на производи за градежништво од дрво. Нашите дрвени градежни материјали се произведени во согласност со стандардите ISO 9002. Покрај тоа, со прилагодување на времето, компанијата Гафи сега нуди изолациски артикли, грејни пелети, плочки за вашата зграда итн. Сите производи што ги нудиме се од најпопуларните европски брендови, земајќи ги на пример таблите со дистрибуција на Hassalacher Norica Timber и Произведено во Австрија. Исто така, сме овластени увозници на неколку познати производители од Босна и Херцеговина, Словенија, Австрија и Германија. Плочки од Nexe и Tondach, изолациски материјали од Topdach, пелети од Bioenergypoint Premium Plus и Biostar итн. Со нас ќе се запознаете со квалитетот, со нас ќе ја најдете вашата визија за вашиот дом.

Околу нас

Компанијата Гафи е формирана во 1994 година со главна цел да ги задоволи потребите на потрошувачите во полошкиот регион и пошироко со дрвени материјали. Главната активност на компанијата е трговија со различни дрвени материјали увезени од различни земји, со висок квалитет, прецизна услуга и прилагодување кон потребите на клиентите.

`

Визија на компанијата

Да биде референтна точка за сите оние кои ја гледаат куќата како топло и лично место каде што ги воспитуваат своите семејства, во областа на модерната градба.Да биде „претпочитано решение“, како за клиентите, за добавувачите, така и за вработените.

Цели на компанијата

Внимателно, ефективно и проактивно обезбедување услуги на клиенти, рационално постојано инвестирање во градењето на нашите вештини и знаења за да ги задоволиме растечките и разновидни потреби на нашите клиенти. Одржување на нашата репутација како сигурна и динамична компанија на пазарот. Сметаме дека квалитетот е од фундаментално значење, затоа инвестираме во квалитетот на нашите производи.

Kарактеристики

Лојалност
Искреност
Доверливост
Транспарентен
Меѓусебно почитување

Што мислат нашите клиенти за нас?

info@gaficompany.mk

+389 70389267

1200 Tetovë, Булевар Видое Смилевски Бато