Shiko më shum

Gafi Company për disa vite me rradhë merr sipërmarrjen e projekteve ndërtimore duke investuar për ndërtim të banesave dhe objekteve punuese. Kemi vizion të përpiktë për ndërtimin e një së ardhme të ndritur për të gjithë qytetarët. Me më shumë se 20 vite eksperiencë në industrinë e ndërtimit, kompania jonë njihet si kompani me prestigj me ndërtime marramëndëse, të sigurta, të izoluara mirë, dhe me konstrukt bashkëkohorë. Në gallerinë e mëposhtme mund të shihni disa foto nga projektet tona të realizuara.

Ne jemi e ardhmja e ndërtimtarisë

Lexo më shum

Gafi Company ofron produkte ndërtimore të drurit nga brendet më të njohura evropiane. Në këtë kategori mund të shihni të gjitha artikujt që ne ofrojmë dhe mund ti gjeni në dimenzione të ndryshme të personalizuara për shijen tuaj.

Lexo më shum

Tjegulla jo vetëm për ti dhënë bukuri shtëpise suaj por edhe për jetëgjatësi dekadash. Gafi Company ofron 3 lloje të ndryshme të tjegullave nga të cilat mund të zgjidhni, kliko në butonin mëposhtë për të parë llojet dhe ngjyrat që posedojm ne.

Lexo më shum

Izolimi perfekt shtëpise ose objektit afarist tuajin është gjë primare që duhet të keni në konsiderim. Tregu i sotëm ka artikuj të shumllojshëm nga të cilat mund të zgjidhni, por në Gafi Company do të gjeni vetëm më të mirat dhe më kualitativet.

Gafi Company

Gafi Company u formua në vitin 1994 me qëllim kryesor të plotësojë nevojën e konsumatorëve në rregjionin e Pollogut dhe më gjërë me materiale nga druri. Aktiviteti kryesor i kompanisë paraqet tregtimin me materiale të ndryshme te drurit të importuara nga vende të ndryshme, me cilësi të lartë, shërbim të përpiktë dhe përshtatje ndaj nevojave te klientëve.

Investitorë të së ardhmes

Vizioni jonë në sipërmarrjen e projekteve ndërtimore për të krijuar zona banuese për qytetarët sapo ka filluar.

Projektet e realizuara

Disa nga projektet tona të realizuara me sukses në qytetin e Tetovës. Vizioni jonë qëndron i njejtë.

Klientët tanë

Klientët tanë gjithmonë mbeten të kënaqur. Në këtë rubrikë mund të lexoni disa nga testimonialet e klietëve për punën dhë shërbimin tonë.

Arritjet tona

Ne kemi qenë në treg që nga viti 1994, por ajo nuk do të thotë që kemi bërë mjaftueshëm deri tani. Çdo minutë të çdo dite, ne mundohemi të gjejmë mënyra e rrugë të reja se si të krijojmë jetesë më të mirë për klientët tanë. Veçmas nga shitja e produkteve ndërtimore të drurit që bëjmë, Gafi Companz gjithashtu është e orientuar në investime të projekteve ndërtimore deri në mbarimin e atyre projekteve. Ne krenohemi nga ajo që bëjmë, dhe ajo çfarë bëjmë më mirë është të investojmë në një të ardhme më të mirë.

Projektet tona

Projektet e perfunduara

Projektet e perfunduara

Projektet e perfunduara

Koridori

Postë e organizuar

Ashensori

Kualitet në gjithçka

Që nga viti 1994 e deri më sot, kompania jonë njihet si distributor autoritar i produkteve ndërtimore të drurit. Materialet tona të ndërtimit nga druri janë prodhuar në përputhje me standardet ISO 9002. Përpos asaj, me adaptimin e kohës, Gafi Company tanimë ofron edhe artikuj izolues, pelet për ngrohje, tjegulla për objektin tuaj, etj. Të gjitha produktet që ne ofrojmë janë nga brendet më të njohura evropiane, duke marrë shembull dërrasat me distribuimin nga Hasslacher Norica Timber dhe Made in Austria. Jemi poashtu importues të autorizuar të disa prodhuesve të njohur nga Bosnja dhe Hercegovina, Sllovenia, Austria dhe Gjermania. Tjegulla nga Nexe dhe Tondach, materiale izoluese nga Topdach, peleti nga Bioenergypoint Premium Plus dhe Biostar, e kështu me rradhë. Tek ne do njiheni me kualitetin, tek ne do gjeni vizionin tuaj për shtëpinë tuaj.

Rreth nesh

Gafi Company u formua në vitin 1994 me qëllim kryesor të plotësojë nevojën e konsumatorëve në rregjionin e Pollogut dhe më gjërë me materiale nga druri. Aktiviteti kryesor i kompanisë paraqet tregtimin me materiale të ndryshme te drurit të importuara nga vende të ndryshme, me cilësi të lartë, shërbim të përpiktë dhe përshtatje ndaj nevojave te klientëve.

`

Vizioni i kompanisë

Për të qenë një pikë referimi për të gjithë ata që e shohin shtëpine si një vend të ngrohtë dhe personale ku rrisin familjet e tyre, në fushën e moderne të ndërtimit.Të jemi “zgjidhja e preferuar”, si për klientët, furnitorët dhe punonjësit.

Qellimet e kompanise

Sigurim te vëmendshëm, efektiv dhe proaktiv për shërbim ndaj klientëve, ne menyre racionale vazhdimisht investojme ne ndërtimin e aftësive dhe njohurive tona për të plotësuar nevojat qe jane në rritje dhe të ndryshme të konsumatorëve tane.Mbajtjen e reputacionit tonë si një kompani e besueshme dhe dinamike në treg.Besojmë që kualiteti është me rëndësi fundamentale, prandaj investojmë në kualitetin e produkteve tona.

Karakterisitkat

Besnikëri
Ndershmëria
Besueshmëria
Transparenca
Respekti reciprok

Çfarë mendojnë klientët tanë për ne?

info@gaficompany.mk

+389 70389267

1200 Tetovë, Булевар Видое Смилевски Бато