! Gafi Company

Инвеститори на иднината

Компанијата Гафи неколку години по ред презема градежни проекти инвестирајќи во изградба на станови и работни објекти.Со повеќе од 20 години искуство во градежната индустрија, нашата компанија е позната како престижна компанија, добро изолирани конструкции и со современа градба. Во галеријата подолу можете да видите неколку фотографии од нашите реализирани проекти.

Успешно реализирани проекти

Нашата компанија со преземање на градежни проекти и со наши инвестиции успешно реализираше изградба на две згради со локација Борис Кидриќ бб, 1200 Тетово. Во следниот дел можете да видите фотографии од нашата галерија за процесот на изградба и финализирање.