! Gafi Company

Investitorë të së ardhmes

Gafi Company për disa vite me rradhë merr sipërmarrjen e projekteve ndërtimore duke investuar për ndërtim të banesave dhe objekteve punuese. Kemi vizion të përpiktë për ndërtimin e një së ardhme të ndritur për të gjithë qytetarët. Me më shumë se 20 vite eksperiencë në industrinë e ndërtimit, kompania jonë njihet si kompani me prestigj me ndërtime marramëndëse, të sigurta, të izoluara mirë, dhe me konstrukt bashkëkohorë. Në gallerinë e mëposhtme mund të shihni disa foto nga projektet tona të realizuara.

Projektet e realizuara me sukses

Kompania jonë me sipërmarrjen e projekteve ndërtimore dhe me investimet tona me sukses ka realizuar ngritjen e dy ndërtesave me lokacion Boris Kidric bb, 1200 Tetovë. Në rubrikën e mëposhtme mund të shihni foto nga galleria jonë rreth procesit së ndërtimit dhe finalizimit.

Punimet tona te realizuara

Boulevard