Каталог на производи

На оваа страница можете да најдете дрвени градежни материјали, изолациони предмети за згради, плочки, пелети, итн.

Жолти панели

Жолти панели од PFEIFER и Произведени во Австрија со димензии 27х500х1500м; 2000м; 3000м.

Патос

Димензии: 19х116х4000м; 24х146х4000м

Ламинирани греди

Димензии: 80x120x13000м; 120х120х13000м; 100х140х13000м; 140х140х13000м

Лампери

Димензии: 19х121х4000м

Полукружна ламба

Димензии: 24х116х4000м

Табли за тераса "ДЕКИНГ"

Димензии: 25x144x4000м

Тефлон изолациа

Квалитативен тефлон за изолација.

Урса Тревол

Екстремно лесна минерална стаклена волна за изолација, завиткана од едната страна со алуминиумска фолија, завиткана во ролна во сооднос 1: 5.

Роквул Флоррок C

Димензии: 1200х600мм; Дебелина: од 30 до 70мм

Biostar A2 Pelet

Пелети од 15KG класа А2 од Биостар.

Bioenergypoint Premium Plus A1

Пелети од 15KG класа А1 од Bioenergypoint.

Биоенерги A2 Пелети

Пелети од 15KG класа А2 од Bioenergypoint.

Топдач 100Г

Фолија за покрив 100G од Топдач.

Топдач 135Г

135Г покривна фолија од Топдач.

Топдач 150Г

Покривна фолија 150G од Топдач.

Тондач Стандарт

Премиум плочка од Тондач Керамиди.

Кафеав Тондач

Кафеави плочки од Тондач Керамиди.

Неxе

Стандардни плочки од Nexe.