Katalogu i produkteve

Në këtë faqe mund të gjeni materiale ndërtimore të drurit, artikuj izolues për objekte, tjegulla, peleti, etj.

Panela të verdhë

Panela të verdhë nga PFEIFER dhe Made in Austria me dimenzione 27x500x1500m; 2000m; 3000m.

Patos

Dimenzionet: 19x116x4000m; 24x146x4000m

Trarë të laminuar

Dimenzionet: 80x120x13000m; 120x120x13000m; 100x140x13000m; 140x140x13000m

Llamperi

Dimenzionet: 19x121x4000m

Llamperi Gjysëmrreth

Dimenzionet: 24x116x4000m

Dërrasa për terras "DECKING"

Dimenzionet: 25x144x4000m

Ursa Tervoll

Lesh xhami mineral tepër i lehtë për izolim, e mbështjellur në një anë me letër alumini, e ngjeshur në një rrotull me raport prej 1:5.

Rockwool Floorrock C

Dimensioni: 1200x600mm; Trashësia: nga 30 deri 70mm

Biostar A2 Pelet

15KG Peleti të klasës A2 nga Biostar.

Bioenergypoint Premium Plus A1

15KG Peleti të klasës A1 nga Bioenergypoint.

Bioenergypoint A2 Pelet

15KG Peleti të klasës A2 nga Bioenergypoint.

Topdach 100G

Folijë për kulm 100G nga Topdach.

Topdach 135G

Folijë për kulm 135G nga Topdach.

Topdach 150G

Folijë për kulm 150G nga Topdach.

Tondach Standard

Tjegulla premium nga Tondach Keramidi.

Tondach të kafta

Tjegulla të kafta nga Tondach Keramidi.

Nexe

Tjegulla standarde nga Nexe.