RRETH NESH

23

HISTORIA JONË

E themeluar në vitin 1994, Gafi Company është një kompani familjare fillimisht e specializuar në shpërndarjen e materialeve të ndërtimit prej druri të cilat përdoren për ndërtimin e ndërtesave, çatisë, kolonave, dyshemeve, etj. Themeluesi i kompanisë, Gafur Rustemi, ka më shumë se 20 vjet përvojë në industrinë e ndërtimit. Ne jemi importues të autorizuar të disa prodhuesve të njohur nga Bosnja dhe Hercegovina, Sllovenia, Austria dhe Gjermania. Ofrimi i kujdesshëm, efektiv dhe proaktiv i shërbimit ndaj klientit, duke investuar vazhdimisht në mënyrë racionale në ndërtimin e aftësive dhe njohurive tona për të përmbushur nevojat në rritje dhe të larmishme të klientëve tanë. Që nga fillim i rrugëtimit tonë deri në ditën e sodit, GAFI Company me sukses ka mbaruar numër të madh projektesh ndërtimore ku kemi investuar në zona të papërparuara në qytetin Tetovës. Në mënyrë të siguresës së akomodimit të qytetarve, dhe kontributit për përparim në vendin ku banojmë, jemi munduar të zgjedhim projektet e rradhës gjithmonë në mënyrë të detajuar dhe të menduar që investimi jonë padyshim të luaj rol në planin urban sipas ligjit në R.M.V!

Scroll to Top